Ring i dag på +45 ​4919 4063

- vi gør det, som de andre lover.

Spar momsen - kontant rabat lige nu

SPAR MOMSEN - KONTANT RABAT LIGE NU

Undervognsbehandling beskytter din bil

Hos MERCASOL tilbyder vi undervognsbehandling af alle slags biler. Vi benytter et af de førende produkter på markedet, fordi det har den bedste gennemtrængenhed. Vores undervognsbehandling sker på vores værksted i Humlebæk nær Hillerød og Helsingør, hvor vi naturligvis har gode priser.

Uagtet alder eller garanti bør du få undervognsbehandling

​Moderne biler ruster stadig, hvis de ikke får den rette behandling, uagtet det går langsommere end før i tiden. Derfor er det altid et klogt valg at få en undervognsbehandling til sin bil. Og det er uanset bilens alder, og uanset du har garanti. Ofte opdager man først rusten, når det er for sent.

Med en undervognsbehandling kan du forebygge rust i undervognen, og med os som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret en undervognsbehandling i højeste ​

kvalitet. Vi sørger naturligvis for, at kunderne også får råd og vejledning om, hvordan de bør pleje bilen i det daglige.

Bestil tid til en professionel behandling i høj kvalitet

​Vi har stor erfaring og ekspertise inden for feltet. Derfor kan vi garantere en professionel behandling, hvor vi også gennemgår undervognen for eventuelle skader og tæringer. Vi bruger MERCASOL, fordi det er gennemtestet og effektivt.

Vi anbefaler, at din bil undervognsbehandles en gang hvert andet år, så kom ind forbi vores værksted i Humlebæk og giv din bil den behandling, som den fortjener. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 49 19 40 63 eller via vores kontaktformular, hvis du vil vide mere om undervognsbehandlinger, eller hvis du ønsker at bestille tid.MERCASOL Humlebæk
Bakkegårdsvej 308-310, 3050 Humlebæk​
Telefon: +45 49 19 40 63