Ring i dag på +45 ​4919 4063

- vi gør det, som de andre lover.

Spar momsen - kontant rabat lige nu

SPAR MOMSEN - KONTANT RABAT LIGE NU

Rustbeskyttelse

Rustbeskyttelse af din bil hos MERCASOL

Velkommen til MERCASOL Humlebæk, hvor vi tilbyder effektiv rustbeskyttelse af alle bilmærker, herunder undervognsbehandling og rustbehandling. Vi er beliggende i Humlebæk, nær Hillerød og Helsingør. 

Vi tilbyder samtidig gode og stærke priser på rustbeskyttelse, og vi benytter naturligvis det bedste produkt på markedet. Vores produkt har den bedste gennemtrængenhed af alle produkter.

Hvornår skal min bil rustbeskyttes?

​Så tidligt som muligt. Det er lige som, når vi får tænder, dem starter vi jo på at beskytte, når vi får dem. Hvis vi ikke gør noget, eller vi gør det utilstrækkeligt, kommer der huller, og så koster det pludselig mange penge.

De varme måneder er bedst, men produkterne er selvfølgelig egnet til brug hele året.

Vi tilbyder rustbeskyttelse uagtet bilens alder og tilstand

​Vi har flere års erfaring inden for rustbeskyttelse af biler. Derved har vi opnået stor indsigt i, hvad der skal til for at opnå en effektiv og succesfuld rustbehandling. 

Det er også derfor, at vi kan garantere dig et tilfredsstillende og professionelt resultat ved rustbeskyttelse, når du afleverer bilen hos os. 

Det gælder uanset bilens tilstand, alder og størrelse - for vi gør det, som de andre lover. Det er samtidig naturligt for os, at vi sørger for, at du også får råd og vejledning om, hvordan du bedst kan pleje din bilen i det daglige, så den vil holde sig sund og rustfri i så mange år som muligt.

Kom forbi vores værksted eller ring for at bestille tid

​Hvis du leder efter et uforpligtende tilbud på rustbeskyttelse, så tag bilen med forbi vores værksted, så giver vi et tilbud på rustbehandling til en konkurrencedygtig pris. 

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille tid, eller hvis du vil vide mere. Du kan ringe til os på telefon 49 19 40 63. Du kan endvidere vælge at benytte vores ​kontaktformular​.MERCASOL Humlebæk
Bakkegårdsvej 308-310, 3050 Humlebæk​
Telefon: +45 49 19 40 63