Ring i dag på +45 ​4919 4063

- vi gør det, som de andre lover.

Spar momsen - kontant rabat lige nu

SPAR MOMSEN - KONTANT RABAT LIGE NU

Rustbehandling til effektiv beskyttelse af bilen

Hos MERCASOL i Humlebæk nær Helsingør og Hillerød, tilbyder vi rustbehandling til gode priser, og vores produkt er det førende på markedet. Biler er fremstillet af stål, men stål ruster. Derfor bør bilen få regelmæssig rustbehandling. Forebyggelse er nemlig bedre end helbredelse.

Det er bedre at forebygge med rustbehandling end at helbrede

Alle biler er fremstillet af stål, og bilfabrikanterne har forsøgt sig med kunststof visse steder, men de er atter gået tilbage til stål. Derfor er det fortsat nødvendigt med rustbehandling af moderne biler. Vores rustbehandlinger har markedets bedste gennemtrængenhed.

​Karosseriet er samlet af punktsvejsninger med lim. Svejsesamlinger og limsamlinger i lukkede hulrum er særlige disponible for rust, fordi skidt og fugt samler sig, og fordi der er ilt. Man regner med, at de tusinder af punktsvejsninger, der er på et karrosseri, udgør omkring 75 meter.

 

Galvanisering er en udbredt metode til at mindske rust, men galvanisering påføres selve pladerullen, som karrosseriet senere fremstilles af, men ikke det færdigfremstillede karrosseri. Det medfører, at det meget tynde galvaniseringslag på 2-5 um (zink) brændes bort ved alle svejsesamlinger.

​Dertil kommer, at olie og voks, der er påført efterfølgende, er mere velegnet som rustbehandling, fordi det er smidigt. Dette er dokumenteret af det svenske korrosionsinstitut i en uvildig undersøgelse.

​Kontakt os for at få en tid til rustbeskyttelse af din bil

​Hvis du ikke ønsker, at din bil skal ruste op, så kom ind forbi MERCASOL og få en rustbeskyttelse. Du kan ringe på telefon 49 19 40 63 eller benytte vores kontaktformular for at bestille tid til en rustbehandling.

​Behandlingsformer

Komplet rustbehandling:

1-lags incl. afmontering af inderskærme og bundplader. Tager to dage. ​Anbefales, hvis bilen har fået Mercasol før inden for ca. to år og er i fin stand.

Indeholder: Et lag rustbeskyttelse i bund og skærmkasser, inkl. hulrum i undervogn og overvogn, evt tyndt lag slidlag i skærmkasser.

​Dobbelt rustbehandling:

2-lags incl. afmontering af inderskærme og bundplader. Tager to dage.

Indeholder: Et lag rustbeskyttelse i bund og skærmkasser, inkl. hulrum i undervognen og overvognen, et lag slidlag på bund og skærmkasser eller to lag rustbeskyttelse, hvis den er meget " tør ", og slidlaget stadig er intakt.

​Speciel dobbelt rustbehandling:

3-lags incl. afmontering af inderskærme og bundplader. Tager tre dage.

​Anbefales, hvis rusten er godt begyndt.

Indeholder:

To lag rustbeskyttelse i bund og skærmkasser, inkl. hulrum i undervognen og overvognen, et lag slidlag på bund og skærmkasser, eller tre lag rustbeskyttelse, hvis slidlaget stadig er intakt.

Hulrum:

Inkl. afmontering af inderskærme og bundplader. Tager en dag.​ Anbefales, hvis bilen har fået Mercasol før. ​Hulrum, under- og overvogn.

Undervognsbehandling:

1-3-lags inkl. skærmkasser. Tager to dage.

​Inkl./ekskl. af- og påmontering af inderskærme og bundplader, hulrum og slidlag.

​Enkelt dele/pletsprøjtning:

Anbefales, hvis bilen har været hos pladesmeden, eller hvis undervognen bliver skrabet.

​Ekstra vask:

Hvis bilen er meget beskidt, koster det ekstra. Kunden kontaktes inden vask.

​Alternative behandlinger:

Kun det mest nødvendige (sikkerhedsmæssigt og der, hvor det er værst)

​​Det praktiske:

​Bilen afleveres kl 8-9 og hentes kl 14-16 næste dag, fredag tidligere.

Hvis der er meget løs gummihud, der skal afskrabes,er det på ekstra timeløn. Kunden kontaktes for at aftale nærmere.MERCASOL Humlebæk
Bakkegårdsvej 308-310, 3050 Humlebæk​
Telefon: +45 49 19 40 63