Ring i dag på +45 ​4919 4063

- vi gør det, som de andre lover.

Spar momsen - kontant rabat lige nu

SPAR MOMSEN - KONTANT RABAT LIGE NU

Mangler din bil rustbeskyttelse?

Det svenske korrosionsinstitut står bag store undersøgelser af rust på nyere biler. Den seneste undersøgelse viser, at flere bilmærker har en utilstrækkelig rustbeskyttelse fra fabrikken.

Sammenlignet med tidligere undersøgelser kan vi konstatere, at nogle bilfabrikker helt er stoppet med rustbeskyttelse af hulrum og bund.

En enestående undersøgelsesteknik anvendes, når stykker fra paneler, motorhjelm, døre, bagklap og bagskærme saves ud af totaltskadede biler. Punktsvejsningerne i pladesamlinger og pladeombukninger undersøges, og det viser sig, at rusten ofte starter i sådanne samlinger.

Denne metode betyder, at man kan opdage rustskader på et tidligt stadie, inden det ses fra den udvendige side.

Rustbeskyttelsen er sparet væk på nye biler

Netop det danske klima er et af de mest aggressive til at fremskynde rust på grund af den lave gennemsnitstemperatur og den høje luftfugtighed. Hertil kommer luftforureningen og saltvandet fra vejbanen, som ligeledes er med til at fremskynde rustangreb på biler.

Husk, at fabriksgarantien på biler kun gælder, hvor der er gennemtæring - og ikke for rustangreb alene

På en del nye biler er rustbeskyttelsen sparet helt væk. Det er fjernet dels for vægten men også for, at vi kan købe den billigt i Danmark. Så alt, hvad der er af rustbeskyttelse, er et tyndt lag grundmaling/galvanisering, som hurtigt bliver slået i stykker af stenslag.

Filt på inderskærmene skaber rust

Bilproducenterne fokuserer meget på lyddæmpning, så på en del modeller er de bagerste plastinderskærme erstattet af en slags filt, som efter lidt kørsel bliver slidt af småsten, så imprægneringen i filten ikke virker.

Derfor begynder filten at suge og holde på fugten de steder, hvor den våde filt og metal mødes. For eksempel kommer der rust og senere gennemtæring på bagsiden af panelkanten. Vi anbefaler, at få erstattet filtinderskærmene med en heldækkende plastinderskæm, som også er lyddæmpende.

Kontakt MERCASOL Humlebæk for køb og montering af plastinderskærme, der kan skaffes til 300 forskellige modeller. Rustbeskyttende skærmkantlister kan anvendes på de fleste modeller, hvor der ikke findes plastinderskærme til, og de kan også købes her.

Husk at fjerne inderskærmene, når der rustbeskyttes

Plastinderskærme er klart det bedste, men det vigtigste, når bilen rustbeskyttes, er, at få dem afmonteret.

Det giver jeg kvalitetsgaranti på. Jeg arbejder alene og presser ikke bare lige en bil igennem. Faglig stolthed og høj kvalitet er nøglekompetencerne i virksomheden. Kvalitet er lig med sunde biler og tilfredse kunder, og for os er det det vigtigste.

Derfor sprøjter jeg også max to-tre almindelige biler på en lang dag. Fotodokumentation på afmontering af inderskærme og bundplader tilbydes selvfølgelig også.

​Der spredes i gennemsnit 240 kg salt per bil i Danmark

​- Og med de bilpriser vi har, er det jo en af vores større investeringer, så det er da bare om at få bilen rustbeskyttet af en specieluddannet Mercasol-rustbeskytter.MERCASOL Humlebæk
Bakkegårdsvej 308-310, 3050 Humlebæk​
Telefon: +45 49 19 40 63